Aanmelden

Aanmelding

Voor een aanmelding bij onze praktijk heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig, waardoor de behandeling vaak (deels) vergoed kan worden.

Bij aanmelding is het belangrijk aan te geven waar u verzekerd bent!
Sommige verzekeraars hanteren namelijk een maximum budget waar wij met het aantal behandelingen niet over heen mogen gaan. De verzekeraar bepaalt jaarlijks hoe groot dit budget is en bepaalt daarmee ook hoeveel behandelingen wij voor zo’n verzekeraar in dat jaar kunnen uitvoeren.

Als u meer informatie wilt of als u zich wilt aanmelden, kunt u bellen met 06-49012907 of mailen naar:  info@psychologenpraktijkoverduin.nl

De praktijk is altijd telefonisch bereikbaar via voicemail. Als u inspreekt wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Tijdens vakanties kunt u indien nodig een beroep doen op een waarnemer. Het telefoonnummer van een waarnemer kunt u ontvangen via uw eigen hulpverlener. Ook adviseren wij altijd, indien er sprake is van crisis, naar uw huisarts te gaan. Tijdens feestdagen is de praktijk gesloten.

Voor aanmelding en informatie kunt u mailen naar info@psychologenpraktijkoverduin.nl en/of bellen naar 06-49012907. Bellen bij voorkeur aan het begin van de avond (18.30-19.30).

 

https://lvvp.info/nieuws/coronavirus-beleid-lvvp/

Op grond van het overheidsadvies schudden wij geen handen meer. Blijf bij koorts thuis – laat het ons wel even weten. Wij volgen het beleid van de LVVP, dit is onze beroepsvereniging, kijk op deze website voor meer informatie.